sunnuntai 21. lokakuuta 2018

Lähdössä

Grenoble syyskuussa

Nyt ei vaan ehdi kirjoittaa, Tai ehtii kyllä, to do -listoja ja tekstiviestejä. Ei ehdi ajatella, vaikka päässä surisee tuhat prosessia päällekkäin.

Ruotsin koti on pakattu ja luovutettu suurelta osin vuokralaisen käyttöön. Suomen kodista pakataan tavaraa piiloon, että se voisi ottaa vastaan vieraita sitten kun kaikki on kunnossa. Vähän arveluttaa voiko koskaan kaikki olla kunnossa, mutta ihan hyvä tavoite se on.

Lento lähtee torstaina ja vie päiväntasaajan tienoille. Ympäristö katselee epäuskoisena liikkeitämme, mutta mies jo lähti, ja minun housewife-urani lähtee nyt uuteen lentoon. Tulemme sitten takaisin yksi kokemus rikkaampina.

Blogia jatkan osoitteessa paratiisinvangit.blogspot.com sitten kun ehdin. Pidämme yhteyttä!

2 kommenttia:

Helga von Köchel-Verzeichnis kirjoitti...

No kas! Meitä kulkijoita on täällä muitakin: terveisiä vaan! Meikäläinen on tosin kruisaillut vain kotimaan työmarkkinoilla, joskin jossain vaiheessa aattelin muuttaa töihin Etelä-Ruotsiin, kun siellä pelikentät on auki vuoden ympäri. Nythän alkaa jo olla sellainen piste, ettei tästä enää lähdetä mihinkään, vaan lähdetään siitä, että pysytään täällä.

Hyviä tuulia Indonesiaan ja selamat datang! Ajele keretapilla tai motosikalilla ja syö nasi gorengia, niin että napa tirisee. Ja jalan jalan. (Muuta en indonesiaksi osaakaan :D).

Pistäpä meikäläisen blogin kommenttiin linkki paratiisiblogiisi, ettei mene osoite hukkaan. Seuraamme mielenkiinnolla!

Lycka till!
Helga

-lea kirjoitti...

Tackar Helga,
Olet huomattavasti minua edellä bahasan opinnoissa! Pää on edelleen Suomessa ja Ranskassa lasten luona, kuinka ollakaan, kaikenlaisia isoja asioita tuli pääkopan täytteeksi muutama viikko ennen lähtöä, vaikka olisi pitänyt miettiä pieniä asioita, mitä pakkaan ja miten vai pakkaanko.

Tässä iässä ei ajella tapeilla eikä kaleilla, vaan otetaan aina kuin mahdollista taksi tai autonkuljettaja, ja yleisesti pysytään sisällä porttien sisällä. En ole vielä nähnyt mieheni ja hänen työkaverinsa lisäksi ketään muuta valkoisen kaukaasialaisen perimän omaavaa näillä huudeilla.

Onneksi asuntokompleksissa on uima-allas, jossa olen jo ottanut tavaksi virvoittautua kello neljä iltapäivällä. Muuhun ei nyt veny.

Terkkuja sinne, kiitos onnentoivotuksista, niitä täällä tarvitaan. Etenkin yritän välttää uutuuria.

- Hjärtligt Lea

Lähdössä

Grenoble syyskuussa Nyt ei vaan ehdi kirjoittaa, Tai ehtii kyllä, to do -listoja ja tekstiviestejä. Ei ehdi ajatella, vaikka päässä sur...