tiistai 27. tammikuuta 2009

Valokuva-arkiston uumenista

Bubble heitti meemillä. Tunnustan, että en ihan helposti lähde mukaan blogimaailman hassutteluihin, mutta nyt olen niin otettu seuraavalta sukupolvelta saamastani huomiosta, että ryhdyin heti toimiin.

Meemi menee näin:

1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi.
2. Valitse neljäs kuva kansiossa, ja julkaise se blogissasi.
3. Selitä kuva.
4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.

Yllä oleva kuva kertoo hyvin viime aikojen touhujamme. Olemme siivoilleet vanhaa taloamme aikeissamme saada se kaupaksi lähitulevaisuudessa ja ottaneet esittelykuvia ostajakandidaatteja varten, tosin kuvaamisesta on myös se hyöty, että näkee mitä on talossa on vinksallaan. Muutenhan kaapin takana luikerteleviin johtovyyhteihin on jo tottunut, eikä vanha pahvilaatikoksi kutsuttu tietokone ainoana sisustuselementtinä haittaa ollenkaan. Huom! Älä turhaan klikkaa kuvaa suureksi.

Haastan tekemään saman:

1. Katriinan
2.Krisun
3.Ruun, jolta on jo tovi odotettu kuvia kehiin
4.Mari-Johannan

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ollut koko päivän nettipimennossa. Tämä on kiva haaste! Tuo "älä turhaan suurenna kuvaa" saa minut ainakin avaamaan sen kuvan takuuvarmasti :D :D :D

Edellinen kirjoituksesi on täyttä asiaa.

Virpi P. kirjoitti...

Kiitos haasteesta. Kuvasi ei ole hassumpi, itse kauhistuin kuvieni heikkoa tasoa neljännessä kansiossa. Onneksi on edes vähän kehitystä nähtävissä :)

June kirjoitti...

:)

-lea kirjoitti...

Krisu, jotenkin arvasin että tarttuisit reippaasti haasteeseen :) Tackar.

Katriina, tunnustan, minulla on kaksi tietokonetta, jonka kansioita tutkia, tämä oli siitä uudemmasta, ja silti...Sulla on upeita kuvia jatkuvasti blogissasi!

Bubble, kiitos hauskasta haasteesta!

Lähdössä

Grenoble syyskuussa Nyt ei vaan ehdi kirjoittaa, Tai ehtii kyllä, to do -listoja ja tekstiviestejä. Ei ehdi ajatella, vaikka päässä sur...