torstai 28. toukokuuta 2009

Ei päivity

Nuorena tuskailin päiväkirjan pitoa. Kun tapahtui kaikkea mielenkiintoista, ei ollut aikaa kirjoittaa. Kun taas olisi ollut aikaa kirjoittaa, ei tapahtunut mitään, mitä itsekään haluaisi myöhemmin muistella.

Sama tämän bloggauksen kanssa, olisi niin paljon kirjoitettavaa, mutta kun ei ehdi. Tässä lyhyt tilannekatsaus:

1. Ylioppilas - tervetuloa kahville sunnuntaina iltapäivällä.

2. Talonrakennus - anturaa varmaan jo valetaan.

3. Talon myynti - tässä asiassa saisi tapahtua enemmän.

4. Työt - vievät edelleen ajatuksia vaikka tältä keväältä jo lopetin.

5. Kukkapenkki - puoliksi käännetty.

3 kommenttia:

June kirjoitti...

Nimenomaan - miksi silloin tapahtuu, kun ei ole aikaa kirjoittaa mitään muistiin?

Tosin täällä ei tapahdu juuri mitään muuta, kuin asioiden hoitamista, pakkausta ja muuta kiireeseen viittaavaa. En pääse kahvittelemaankaan viikonloppuna, mutta onnea sinne suunnalle!

tuulijärvi kirjoitti...

Ei ole täälläkään mitään merkittävää tapahtunut ennen tämän aamun Hesarin lukemista. Etusivulla ollut eurovaaliehdokkaan mainos kohotti kiukun ja kirjoitettavaa tuli ko. puolueen johdolle. Arvoikseen mm.vastuun, mahdollisuuksien tasa-arvon, sivistyksen, suvaitsevaisuuden ja välittämisen ilmoittavan puolueen ehdokas mainostaa: Sosiaalipummimaahanmuuttajille STOPPI! Taisi ehdokas erehtyä puolueesta.
Onnea yo-juhliin.

-lea kirjoitti...

Bubble, niinpä, ja asioilla on myös taipumus kasautua, muutat juuri kun täälläkin on täysi hässäkkä päällä. Vaan me ollaan iloisia kun tulet sieltä Oulusta lähemmäs :) Välitän onnittelut, kiitos!

Tuulijärvi, apua, tätä se mun unein ties! Heräsin yöllä hikisenä, olin juuri nähnyt unta, että istuimme miehen kanssa Varkaudessa (???) kokoomuksen vaalitilaisuudessa, taivaalla pörräsi lentokone ruiskukkaplakaatteja perässään vetäen. En ole vieläkään toipunut ;)) Olen monta kertaa pohtinut, miksi kokoomuksen naiset eivät perusta omaa puoluetta, niitä kyllä voisi esim. koulutusasioiden ja terveydenhuollon osaamisen vuoksi äänestää, tunnen monta fiksua. Mutta entä jos ääneni avulla läpi meneekin joku muu :/
Kiitos yo-toivotuksesta :)

Lähdössä

Grenoble syyskuussa Nyt ei vaan ehdi kirjoittaa, Tai ehtii kyllä, to do -listoja ja tekstiviestejä. Ei ehdi ajatella, vaikka päässä sur...