maanantai 16. helmikuuta 2009

Helmikuu

Valokuvatorstain teema oli "Helmikuu on helmi". Kuva on otettu punakylkisen laivan kannelta Katajanokan rannassa viime perjantai-iltana.

Ensin ajattelin, että jätän tämän haasteen väliin, jo pelkkä helmikuussa otettujen kuvien selaaminen sai mielen harmaaksi. Innostuin tosin selvittelemään kuinka monta jäätä tarkoittavaa sanaa on suomen kielessä. Tarkkaa vastausta en löytänyt, joku arvioi niitä olevan satakunta. Mutta sitten löysin itselleni aivan uutta tietoa helmenpyynnistä Lapissa. Löytyihän se helmi.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis helmikuun helmi.

-lea kirjoitti...

Kiitos Doris :)

Anonyymi kirjoitti...

Mulle tuli myös ensin mieleen parin vuoden takainen helmikuinen risteily, jolloin otin kuvia laivan kannelta, kun se lähti. Jäät näyttivät niin helmeileviltä. Kaunis kuva haasteeseen ja niin tutun näköistä. :)

-lea kirjoitti...

Hei Tarjuska, kiitos kommentista :) Tämä helmikuu-haaste on itseasiassa ollut hauska, koska nyt on saatu kokoelma talvikuvia oikeasta talvesta. Tässä on jo jonkin aikaa pelätty, että ne ovat katoava ilmiö.

Lähdössä

Grenoble syyskuussa Nyt ei vaan ehdi kirjoittaa, Tai ehtii kyllä, to do -listoja ja tekstiviestejä. Ei ehdi ajatella, vaikka päässä sur...