lauantai 17. marraskuuta 2007

Lauantaita

Keittiöremontti on jotakuinkin ohi. Teini teki jo ensimmäiset muffinsit, pääsimme pitkästä aikaa nauttimaan omasta keittiöstä tulevista herkullisista tuoksuista. Projekti on tähän asti sujunut yllättävän hyvin, ja hyvää mieltä tuotti vielä kylkiäislahja. Olin juuri ehtinyt todeta, että vanhat kattilamme eivät toimi induktioliedellä, kun aloimme ihmettelemään mitä yhdessä remonttimiehiltä nurkkaan unohtuneessa laatikossa on. Siitä löytyi neljä kattilaa, vokkipannu ja paistinpannu, kaupanpäällinen syyskuussa tehdyistä keittiökaupoista. Tiesin, että joku kattila on tulossa, mutta en osannut odottaa näin täydellistä settiä.
Olen tyytyväinen uuden designin tuomaan visuaaliseen vaikutelmaan, keittiö tuntuu isommalta kun ala- ja yläkaapit ovat eri materiaaleja. Muutenkin yritin poikittaislinjoja luomalla tehdä keittiöstä laajemman näköistä. Joitain ongelmia on jo ilmennyt, laskutila on lisääntynyt jää- ja pakastinkaappitilan kustannuksella. Mausteiden säilyttämistä olisi pitänyt miettiä tarkemmin, kun maustehylly hävisi, ja laatikot ovat joko liian matalia tai liian korkeita. Muutama muukin praktinen kömmähdys suunnittelussa tapahtui, mutta oikeasti ei harmita, uusi keittiö on ihana!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis keittiö, moderni ja eleetön. Puu tuo tuo lämpöä, jota valkoinen tasapainottaa. Onnea, kyllä kelpaa kokkailla!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä kelpais mullekin!:) -ruu

-lea kirjoitti...

Kiitos Katriina ja Ruu, kun pistäydyitte uudessa keittiössämme :)

Krisu kirjoitti...

Joo-o. Ihana keittiö!!! Saanko muuttaa teille? ;-)

Lähdössä

Grenoble syyskuussa Nyt ei vaan ehdi kirjoittaa, Tai ehtii kyllä, to do -listoja ja tekstiviestejä. Ei ehdi ajatella, vaikka päässä sur...