lauantai 10. toukokuuta 2008

Parvekkeen sisustus


On ikävä tuottaa ihmisille pettymys. Siksi stailausinnostukseni saattelemana laitan esille nämä kuvat parvekkeestamme ja sisääntuloväylästä kaikille niille toiveikkaille googlaajille, jotka eksyvät blogiini hakusanoilla parvekkeen sisustus. Se on suosituin hakusana näille sivuille.

Parvekkeelta puuttuu vielä kasveja, matto ja kaiteen vuoraus jollain kankaalla täydentäisivät myös kokonaisuutta. Seinällä olevassa ristikossa kiipeili viime kesänä sormilehtinen köynnös, joka ei kukkinut, mutta kesti kuukauden vailla vettä ja peitti ankean seinän. Tänä keväänä en ole niitä vielä löytänyt. Ilmeisesti ne tulevat hallanarkoina myyntiin vasta kylmänvaaran väistyttyä.

Uhmasin stailaajan neuvoja ja varsinaista lyhtyä en ostanut, mutta laitoin kynttilän ympärille kiviä lasilyhtyyn muistuttamaan viime kesästä. Keräsin silloin Saimaan rantavedestä valkoisia ja punertavia kiviä, ja laitoin samalla tavalla kynttilän seuraksi mökin pöydälle.

Penkki ulko-oven vieressä tuli aikoinaan nostettua Suomen kodin pihalta viimeiseksi muuttokuormaan, kun tilaa vielä oli. Täällä se on sisustanut sisääntulon, mutta osoittautunut myös käytännölliseksi. Kävelen talvellakin sukkasillani penkille vetämään kenkiä jalkaani, siihen on mukava laskea kantamukset avainten etsimisen ajaksi ja tällaisina lämpiminä päivinä voi mennä lueskelemaan kirjaa ulos ja vaikka torkahtaa siihen.

Ei kommentteja:

Lähdössä

Grenoble syyskuussa Nyt ei vaan ehdi kirjoittaa, Tai ehtii kyllä, to do -listoja ja tekstiviestejä. Ei ehdi ajatella, vaikka päässä sur...