maanantai 11. helmikuuta 2008

Itsetuntemusta

Blogin aloittaessaan ei arvannut, mihin se avaa oven. Kummallinen yhteisö, jossa kukaan ei tunne ketään, mutta kaikki tuntevat toisensa, vie mukanaan outouksiinsa, kuten meemeihin. Viimeksi Katriina pyysi paljastamaan viisi helmiominaisuuttani. Minun siis pitäisi kirjoittaa itsestäni.

Onneksi blogit tarjosivat myös vastauksen. Katilin blogista eksyin selailemaan erilaisia testejä. Ensin kävin tutkimassa, mikä minun pitäisi olla ammatiltani. Olisi pitänyt arvata, että sielultani olen mekaanikko:

You are logical, calm, and detail oriented.
You're rational when things are chaotic, and for you, reason always prevails. And while you are guided by logic, you aren't a slave to it. You're flexible when it counts. You are always open to being wrong.

You do best when you, work with your hands, can use tools, machines, or equipment
You would also be a good architect or carpenter.

Näin siis kertoi testi:

Mistä ihmeestä ne tietävät? Kaaoksensietokyky oli juuri ensimmäinen asia, jonka suunnittelin kirjaavani helmiominaisuutenani. Se on myös testattu moneen kertaan käytännön tilanteissa, entinen työni oli jatkuvaa sotkujen selvittelyä. Joustavuutta löytyy myös. Jos ei pääse eteenpäin, niin mennään taaksepäin, asioihin löytyy aina joku uusi näkökulma. Useimmiten löytyy myös humoristinen näkökulma.

Seuraavaksi tulin testanneeksi, miten huomionkipeä olen. Sain selityksen, miksi ei oikein tunnu omalta kirjoittaa omista ominaisuuksistaan.

You're perfectly happy with who you are, and you don't need attention
to feel good about yourself. You prefer to let your actions and
accomplishments speak for themselves. Working hard to get people
to like you is your idea of a nightmare. You've got a lot going on,
and anyone with half a brain will notice that on their own!
You come across as: Confident and serious
People may wrongly think you're: Stuck up and shy.

Lisää testejä löytyy täältä .

Edit: Unohtui meemiperinteen mukainen edelleenlähettäminen. Tämä heitetään nyt eteenpäin Krisulle ja Mrs. Morbidille, kertokaa siis mitkä ovat helmiominaisuuksianne.

4 kommenttia:

Virpi P. kirjoitti...

Heh, ovela tapa kiertää kysymys! Ja tietysti myös valaiseva. Sinussa ja Kutuharjussa on jotakin samaa, lukemattomia helmiominaisuuksia, mutta ette halua tuoda itseänne esille. Kuitenkin kumpikin pidätte blogia ja julkaisette ihania kirjoituksia.

Huomionhakuisena ihmisenä ihmettelen aina, miten voi olla, että joku ei ole huomionhakuinen. Teot siis puhuvat puolestaan, ja niiden takaa näkyy viisas ja huumorintajuinen nainen, joka viihtyy nahoissaan ja ymmärtää elämän kauneuden päälle.

-lea kirjoitti...

Katriina, mieltäni hivelee sinulta saamani huomio :) Mukavaa ystävänpäiväniltaa!

Krisu kirjoitti...

Mietintämyssyssä helmet.... taitaa karahtaa kiviksi koko urakka? ;-)

-lea kirjoitti...

Krisu, rohkeasti vain helmet näkyviin! Minulle ainakin teki hyvää miettiä muutakin kuin niitä iänikuisia kehityskohteitaan :(

Lähdössä

Grenoble syyskuussa Nyt ei vaan ehdi kirjoittaa, Tai ehtii kyllä, to do -listoja ja tekstiviestejä. Ei ehdi ajatella, vaikka päässä sur...