torstai 12. heinäkuuta 2007

Johannesburgin reunamilla

Piharakennus

Pysähtyminen Johannesburgissa pitkän lentomatkan jälkeen oli yksi matkan monista kohokohdista. Mukava irlantilainen isäntäväki ja eteläafrikkalaista elämäntyyliä parhaimmillaan edustava unelmatalo veivät meidät hetkessä lomatunnelmaan. Koko päivän kestäneen sateen jälkeen ilta oli sumuisen kostea, mutta suojaisalla terassilla saimme ihailla rehevää puutarhaa, nauttia iltapalaa ja totuttautua uuteen ympäristöön.

Aikuiset saivat majoittua piharakennukseen, joka oli toiminut perheen asuntona kun päärakennusta oli remontoitu nykyiseen kuntoonsa. Pojat nukkuivat perheen poikien huoneessa. Sinällään koko talo oli ilmestys, isoja ikkunoita, luonnonkivilattioita, tilaa.

Aamulla herätessämme pihamaalla käyskenteli riikinkukko, perheen vahtikoirat hyppivät aitauksessaan ja hevoset käyskentelivät laitumella. Aamiaisen aikana saimme vielä tutustua paremmin irlantilaiseen isäntäväkeemme, aurinko paistoi jo lupaavasti. Tunnelma aamulla oli iloinen ja odottava, kun pakkauduimme autoon ja matkasimme Luken farmille, josta lähtisimme seuraavana päivänä safarille.


Ei kommentteja:

Lähdössä

Grenoble syyskuussa Nyt ei vaan ehdi kirjoittaa, Tai ehtii kyllä, to do -listoja ja tekstiviestejä. Ei ehdi ajatella, vaikka päässä sur...