tiistai 4. maaliskuuta 2008

Väliaikatietoja ja selityksiä

Blogi ei päivity ja entisetkin postaukset katoavat, mistä on kyse? Perheessämme tuntuu jokaisella olevan jokin uusi suunnitelma, minkä vuoksi retkeillään Ruotsin ja Suomen välillä ja muuallakin. Kun kaiken reissailun välissä sitten aikaisin lauantaiaamuna pääsin blogille, tulin hyväksyneeksi kommentin, joka sisälsi epäilyttävän suorittavan tiedoston. Jotta ehtisin poistaa kommentin ennen kuin kukaan muu avaa sen, poistin kiireesti koko kurssimeemin, johon olin myös haastanut pari blogikollegaa. Pahoittelen moista sähläystä.

Aloitan hiihtolomakauden jälkeisen elämän purkamalla kassit ja leipomalla. Minulle nopein tapa palautua päiväjärjestykseen on järjestää kaaos keittiöön. Karjalanpiirakat sekä sekoittavat keittiön että palauttavat perusasioiden äärelle. Vain muutama ainesosa, paljon työvaiheita ja monenlaista näpertelyä, mutta tekemällä syntyy valmista. Työ ei jää keskeneräiseksi eikä valmiita tuloksia tarvitse ripustaa seinille. Ehkä muutama piirakka päätyy pakastimeen asti, mutta pakastinta siivotessa ei koskaan löydy ylivuotisia karjalanpiirakoita.

Ei kommentteja:

Lähdössä

Grenoble syyskuussa Nyt ei vaan ehdi kirjoittaa, Tai ehtii kyllä, to do -listoja ja tekstiviestejä. Ei ehdi ajatella, vaikka päässä sur...