sunnuntai 9. syyskuuta 2007

Leijonanmetsästystä


Aamuisin liikkeelle lähdettiin aikaisin, ja varsinainen aamiainen nautittiin tienvarsien taukopaikoilla. Yhden taukopaikan vierestä oli edellisenä päivänä kulkenut kolme leijonaa. Vaikka lähistöllä oli tiellä runsaasti leijonan jälkiä, me onnistuimme näkemään leijonan ainoastaan yöajelulla.

Olimme kierrelleet edestakaisin leirin lähistöllä kulkevia reittejä, odotelleet, että vihainen norsu laskee meidät jatkamaan matkaamme, ja nähneet monenlaisia muitakin eläimiä, kuten tuon kameleontin.
Mukanamme oli valonheittimiä, joilla valaisimme pensaikkoa. Siellä vilahti pari kiiltävää pistettä, leijonan silmät. Samantien ne hävisivät pimeyteen, palasivat taas valokeilaan, ja hävisivät taas. Jotta saisin saatettua tämän matkakertomuksen loppuun, olen nyt viime viikolla yrittänyt löytää niitä leijonansilmiä videolta. En tiedä voisiko aikaansa enää turhemmin käyttää. Kelattuani videota moneen kertaan olen jokseenkin varma, että tässä kuvassa on itse leijona. Ainakin sen voi sinne kuvitella.

2 kommenttia:

Taviokuurna kirjoitti...

Hei!
Sait haasteen. Ja oikeastaan kaksikin, sillä haastan sinut osallistumaan sekä vaatetusmeemiin että blogiteemapäivään (15.10.) Käy katsomassa ohjeet postauksistani 3.9. ja 12.9.

Kiitos safarijutuista. Niitä lukiessa on kiva haaveilla omasta reissusta sitten joskus :-)

-lea kirjoitti...

Voi kiitos haasteista, lupaan meemeillä sitten, kun palaan tuolta safarilta:)

Lähdössä

Grenoble syyskuussa Nyt ei vaan ehdi kirjoittaa, Tai ehtii kyllä, to do -listoja ja tekstiviestejä. Ei ehdi ajatella, vaikka päässä sur...