sunnuntai 16. syyskuuta 2007

Paluu arkeen


Blogi pysyi kuin pysyikin hengissä tuon safaripäiväkirjan ansiosta kesän ajan, ja tässä sitä taas näpytellään. Nyt ei voi enää ihmetellä elämää kotirouvanäkökulmasta, kun tuli aloitettua työt. Hyvästi arkiretkeily ja kotikaupunkiturismi, itsekin ihmettelen, mihin suuntaan tämä nyt kehittyy vai kehittyykö ollenkaan.

Vastailen tässä haasteisiin, kiva kokeilla tällaistakin.

Ensin helpoin, Taviokuurnan vaatemeemi:
Tehtävänanto: Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

No niin, minulla on nyt arkiasu päällä, vaikka sunnuntai onkin: maastonvihreät reisitaskuhousut ja hailakan ruskea t-paita, jalassa siniharmaat sukat, joissa on harmaita ja vihertäviä kukkakuvioita. Haasteen loppuosa onkin vaikeampi, pitäisi valita viisi ihmistä, jotka tekisivät saman. Kenetköhän haastaisi? Tämä meemi on pyörinyt niin kauan, että kaikki potentiaaliset haastettavat ovat tainneet jo vastata.

15.10. on sitten blog action day, muistutukseksi siitä kopioin tuon bannerin. Täytyy tunnustaa, että ympäristöaiheisen kirjoituksen rustaaminen kuulostaa paljon helpommalta kuin näihin henk.koht. meemeihin vastaaminen, nyt on vielä jäljellä mrs. morbidin musiikkimeemi:

1. Yksi kappale, joka muutti elämääsi:
Sweet: Little Willy
Selitys: olin 10-vuotias, kun meille ostettiin kasettinauhuri. Siihen asti minulla ei ollut mahdollisuutta vaikuttaa siihen mitä meillä kuunneltiin. Radiosta taisi tulla siihen aikaan ainakin kerran päivässä "Jo Karjalan kunnailla lehtii puu..", muuta merkittävää en muista. Mutta kun pystyi kelaamaan itse edestakaisin omaa mielimusiikkia, se oli jotain.

2. Yksi kappale, jonka olet kuunnellut useammin kuin kerran:
Ks. edellinen vastaus.

3. Yksi kappale, jonka tahtoisit mukaasi autiolle saarelle:
Little Willy...eikun rauhoittaisin mieltäni Albinonin Adagiolla.

4. Yksi kappale, joka teki sinusta hupakon:
Muistan olleeni aikamoinen hupakko niihin aikoihin, kun diskoiltiin kavereiden kanssa lukioiässä. Vauhti yltyi hurjimmilleen, kun loppuillasta soitettiin "Ladies Night".

5. Yksi kappale, joka sai sinut puhkeamaan kyyneliin:
Niitä on niin monta, alkaen siitä vanhan kissan laulamasta Memory'sta Cats-musikaalissa.

6. Yksi kappale, jonka toivoisit tulleen tallennetuksi:
Olen ollut joissain uskomattoman hienoissa konserteissa, ja olisi hienoa palata niihin levyllä. Huippuna kaikista Rostropovichin konsertti Luzernin musiikkijuhlilla, kunpa voisi laittaa levyn soimaan ja palata siihen hetkeen.

7. Yksi levy, josta toivot, ettei sitä olisi koskaan levytetty:
En nyt kuitenkaan yksilöi, mutta jotkut yhden hitin ympärille kyhätyt kokoelmalevyt ovat raivostuttavia, tuntee maksaneensa tyhjästä.

8. Yksi levy, jota kuuntelet paraikaa:
Viereisen huoneen telkkarista tulee Ruotsin Idolsin alkukarsinta, joku laulaa nuotin vierestä Ai äm juor leeeidiiiii...

9. Yksi levy, jonka olet aikonut kuunnella:
Ostin kesällä Suomesta Juha Tapion levyn, olen kovin kiinnostunut kuuntelemaan jonain päivänä hänen sanoituksiaan oikein ajan kanssa.

Kenetköhän taas haastaisi?

Ei kommentteja:

Lähdössä

Grenoble syyskuussa Nyt ei vaan ehdi kirjoittaa, Tai ehtii kyllä, to do -listoja ja tekstiviestejä. Ei ehdi ajatella, vaikka päässä sur...